Klimatsmart renovering hemma: praktiska tips för hållbara val

Klimatsmart renovering hemma: praktiska tips för hållbara val

Klimatsmart renovering – är det äntligen dags? Vill du dessutom göra den klimatsmart? Oavsett om ditt projekt är omfattande eller du har för avsikt att göra mindre (men viktiga!) förändringar finns det en rad faktorer att ha i åtanke när du planerar din ombyggnation. Hos oss på Kärnvirke är vi måna om att göra sunda val, både för dig och för miljön.

I den här gedigna artikeln får du hjälp med handfasta råd och tips som gör din planering av renoveringen lättare och mer hållbar. Vi har valt en bred blandning där du först får tips kopplat till kök, vidare sovrum och så avslutar vi med garaget. Vi vill inspirera med olika typ av rum och tror att du lätt översätter tipsen till andra liknande rum.

Klimatsmart renovering / ombyggnation av kök

Genom att integrera hållbarhet i planeringen av ditt nya kök renoverar du klimatsmart. Att göra medvetna val när det gäller material, apparater, vattenförbrukning och avfallshantering kommer att ge dig ett kök som är både vackert och hållbart på lång sikt.

Klimatsmart renovering hemma: praktiska tips för hållbara val

Design av sovrum – ett avkopplande rum för dig och för miljön

I sovrummet är din återhämtning och sömn i fokus. Här är några viktiga moment att överväga för att integrera hållbarhet i designen av ditt sovrum:

Klimatsmart renovering hemma: praktiska tips för hållbara val

Garaget – är det möjligt att renovera det klimatsmart?

Det finns flera olika sätt att minska klimatpåverkan, exempelvis:

Kunskap i klimatsmart renovering och byggmetod

Involvera oss på Kärnvirke i ett tidigt skede så hjälper vi dig. Vi har bred kunskap i hållbar design och byggmetoder. Vi säkerställer att du både får ditt drömhus och tar ansvar för huset är bestående och kan leva vidare i generation till generation.

Vi ser fram emot att höra av från dig! Använd vårt kontaktformulär nedanför👇 så tar vi kontakt med dig 👋

Kontakta oss


063 – 430 00