Jobba med oss

Vi växer snabbt och ser att efterfrågan på arkitektur i vårt upptagsområde utökas i takt med att vi når fler och fler kunder. Vill du vara en del av vår studio för att främja ett bred implementation av arkitektur i vårt samhälle, drivs du av hållbarhetsfrågor och älskar att stå nära kunder, då är du välkommen med din ansökan till oss! 

Vi söker kontinuerligt! Välkommen med din ansökan!

Arkitekt

Just nu söker vi två nya arkitekter som kan förstärka vår studio!

Först och främst söker vi en arkitekt som kan börja omgående, samt även en senior arkitekt med flera års arbetslivserfarenhet.

Du ska ha examen från en 5-årig utbildning vid arkitekthögskola och gärna erfarenhet av praktik. Som senior arkitekt är det meriterande om du tidigare arbetat med klimatmässigt hållbar arkitektur och har kunskap inom träkonstruktion. Du innehar B-körkort och har goda kunskaper i Autodesk REVIT och gärna även Adobe-programmen.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att bemöta våra nya kunder och rita upp och utveckla projekt från skiss till färdiga bygglovsritningar. Du kommer arbeta självständigt med dina uppdrag men är också en del av vårt team av olika kompetenser som arbetar tillsammans för en kvalitativ process. Då vi jobbar nära våra kunder lägger vi stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Teamarbetet är också viktigt och vi arbetar aktivt tillsammans för att ständigt utveckla och stärka vår verksamhet.

Känner du att du skulle tycka att det var spännande att jobba med oss så är du välkommen att skicka in din ansökan!

Skicka din ansökan och CV till:
ansokan@karnvirke.se