Jobba med oss

Vi växer snabbt och ser att efterfrågan på arkitektur i vårt upptagsområde utökas i takt med att vi når fler och fler kunder. Vill du vara en del av vår studio för att främja ett bred implementation av arkitektur i vårt samhälle, drivs du av hållbarhetsfrågor och älskar att stå nära kunder, då är du välkommen med din ansökan till oss! 

Vi söker kontinuerligt! 

Byggingenjör- Konstruktör

Söker du en arbetsplats med en passionerad energi för arkitektur? Känner du att du söker en ny typ av arbetsplats, som tänker annorlunda och vill skapa nya förutsättningar för arkitekturen i samhället? Då är du väldigt välkommen till oss på Kärnvirke Arkitektur! 

Vi söker just nu dig som konstruktör som vill stärka kompetensen och erfarenheten i vårt team. Som ungt bolag med tro om arkitekturens påverkanspotential önskar vi utöka vårt arbete med att sprida kvalitativ arkitektur in i den offentliga sektorn. Som en del av vårt lag kommer du bli en viktig deltagare i den dagliga verksamheten med privata husprojekt till den långsiktiga målsättningen om att bygga de bästa skolorna i området! 

Med start omgående söker vi dig som konstruktör med en examen från minst ett treårigt byggingenjörsprogram, samt minst 10 års praktisk erfarenhet i branschen. Det är meriterande om du tidigare arbetat med klimatfokuserad byggteknik och har kunskap inom träkonstruktion och materialitet av den naturliga materialskalan, samt erhållit erfarenhet och expertis inom byggnadsvård. 

Hos oss på Kärnvirke Arkitektur kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att möta våra kunder och projektleda konstruktionsritningar, -detaljer och energiberäkningar till färdigställande. Du kommer arbetasjälvständigt med dina uppdrag men är också en del av vårt team av olika kompetenser som arbetar tillsammans för en kvalitativ process. Du kommer också att stärka laget genom ett kvalitativt utvecklingsarbete på teknikprocessen. Din erfarenhet och kunskap som konsult kommer även att ge dig en plats i laget som vägledare. 

Då vi jobbar nära våra kunder lägger vi stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Lagarbetet är viktigt och vi arbetar aktivt tillsammans för att ständigt utvecklas och stärkas, som organisation och som individ. 

Vill du kliva in i ett lag som arbetar revolutionärt inom branschen till förmån för att en större målgrupp ska komma i kontakt med arkitektur, inom Sveriges mest spännande tillväxtorter just nu, då är du varmt välkommen att kontakta oss! 

Skicka din ansökan och CV till:ansokan@karnvirke.se

Vi ser framemot din medverkan!

Administratör

Söker du en ung, fräsch arbetsplats med en passionerad arkitektur och design? Känner du att du vill vara en del av ett lag som arbetar fokuserat för att kommunicera en bild av ett bättre sätt att leva och bygga? Då är du välkommen till oss på Kärnvirke Arkitektur! 

Kärnvirke Arkitektur växer snabbt och har med en ökad arbetskår också fått en högre belastning på administrationen. Därför söker vi nu en administratör till. Du är en strukturerad person, som gärna jobbar systematiskt och som tycker om att stärka andra. Du har intresse för arkitektur och tycker att det är spännande med mötet mellan människor! Du vill gärna utvecklas inom service och vill gärna vara med och utveckla en organisation som skall göra en tillväxtresa. 

Som administratör kommer du jobba nära hela teamet och i symbios med vår befintliga administratör. Tillsammans skapar och upprätthåller du arbetsprocesser för att ge arkitekterna & konstruktörerna goda förutsättningar att utföra ett kvalitativt arbete med starka, positiva kundupplevelser! Dina främsta uppgifter kommer bestå av att ta emot projektförfrågningar via mejl och telefon, samordna möten, skriv avtal samt protokollföra kommunikation under projektens gång. Du deltar även i utvecklandet av verksamheten genom att löpande vara involverad i förbättringsprocesser. 

Vi söker dig som har ett organiserat arbetssätt, som alltid skiner upp av det personliga mötet, som trivs av att jobba tillsammans med andra, som är initiativtagande och som drivs av att förbättra, utveckla och kvalitetssäkra arbetsprocesser. 

Tidigare erfarenheter inom administrativt arbete, företagande eller liknande är meriterande. 

Välkommen in med din ansökan till ansokan@karnvirke.se

Vi ser framemot att du blir en del av Kärnvirke Arkitektur!

Senior Arkitekt

Söker du en arbetsplats med en passionerad energi för arkitektur? Känner du att du söker en ny typ av arbetsplats, som tänker annorlunda och vill skapa nya förutsättningar för arkitekturen i samhället? En plats där du som arkitekt får möjlighet att komma nära kunderna i förverkligandet av arkitektur och där du äntligen får förverkliga dina arkitektoniska färdigheter och drömmar? Är du redo att ge dig själv chansen att leda projekt från fjällstuga till skola? Då är du väldigt välkommen till oss på Kärnvirke Arkitektur! 

Vi söker just nu dig som senior arkitekt som vill stärka kompetensen och erfarenheten i vårt team. Som ungt bolag med tro om arkitekturens påverkanspotential önskar vi utöka vårt arbete med att sprida kvalitativ arkitektur in i den offentliga sektorn. Som en del av vårt lag kommer du bli en viktig deltagare i den dagliga verksamheten med privata husprojekt till den långsiktiga målsättningen om att bygga de bästa skolorna i området! 

Med start omgående söker vi dig som senior arkitekt som erhåller SAR/MSA-titel eller motsvarande. Det är meriterande om du tidigare arbetat med klimatfokuserad arkitektur och har kunskap inom träkonstruktion och materialitet av den naturliga materialskalan, samt erhållit erfarenhet och expertis inom byggnadsvård. Du skall ha minst 15 års praktisk erfarenhet i branschen, samt att du under de senaste 5 åren skall ha medverkat på minst 3 offentliga byggnader. Du innehar B-körkort och har mycket goda kunskaper i Autodesk REVIT, samt Adobe-familjen. 

Hos oss på Kärnvirke Arkitektur kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att möta våra kunder och projektleda skiss till färdigställande. Du kommer arbetasjälvständigt med dina uppdrag men är också en del av vårt team av olika kompetenser som arbetar tillsammans för en kvalitativ process. Du kommer också att stärka laget genom ett kvalitativt utvecklingsarbete på designprocessen. Din erfarenhet och kunskap som konsult kommer även att ge dig en plats i laget som vägledare. 

Då vi jobbar nära våra kunder lägger vi stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Lagarbetet är viktigt och vi arbetar aktivt tillsammans för att ständigt utvecklas och stärkas, som organisation och som individ. 

Vill du kliva in i ett lag som arbetar revolutionärt inom branschen till förmån för att en större målgrupp ska komma i kontakt med arkitektur, inom Sveriges mest spännande tillväxtorter just nu, då är du varmt välkommen att kontakta oss! 

Skicka din ansökan och CV till:ansokan@karnvirke.se

Vi ser framemot din medverkan!