Arkitekt i Nyköping

Kärnvirke Arkitektur är en professionell och erfaren arkitektbyrå som nu även utökat med kontor i Nyköping! Vi erbjuder platsbesök även i Sörmland med omnejd, en förutsättning för att kunna göra riktigt bra projekt! Om du är nyfiken på att anlita oss kan du känna dig trygg med att få ett kvalitativt projekt med lokal förankring och närvaro.

Vårt team består av skickliga arkitekter som är passionerade i att skapa innovativa, hållbara och vackra byggnader. Vi tror på att skapa anpassade lösningar för varje enskild kund, oavsett om det handlar om ett mindre bostadshus eller en större offentlig
byggnad. För oss på Kärnvirke Arkitektur är Sörmland en av de mest spännande platserna att arbeta på. Att få möjlighet att skapa byggnader som smälter in i den här vackra miljön och samtidigt tar hänsyn till dess unika förutsättningar är en
utmaning som inspirerar oss varje dag.

Sörmland är rikt på anrik arkitektur och har en stark byggnadskultur som vi vill värna om! Vi har ritat flera projekt i länet och har stor erfarenhet inom byggnadsvård.  Likaså har vi vid nyproduktion en designfilosofi som grundar sig i ekologisk funktionalism där vår strävan är att rita byggnader med sunda konstruktioner och naturliga materialval som åldras vackert. I Sörmlands kuperade landskap med ståtliga ekar vill vi se byggnader och hem att må bra i!

Våra tjänster inkluderar allt från arkitektonisk design och ritning till byggnadsprojektering och konstruktion. Vi tar också hand om alla tillstånd som krävs för att komma till byggstart och få påbörja byggnationen av ditt byggprojekt. Vi handlägger hela processen, så att du som kund kan fokusera på att planera och förverkliga din dröm. 

Kärnvirke Arkitektur är det närvarande arkitektkontoret i Sörmland. Vi spenderar tid där du finner samma energi! Det är just därför som det blir så bra! Kontakta oss för att diskutera dina projekt och hur vi kan hjälpa dig att skapa din drömarkitektur.