Tjänster

 

Se dina idéer omvandlas till verklighet. Vår drivkraft är att skapa arkitektur som är hållbar och stimulerar välmående hos både människa och klimat. 

Vi som arkitekter hjälper dig att göra omedvetna val till medvetna val. Målet är att du ska få en förståelse för materialval, konstruktionsdetaljer och arkitektonisk gestaltning. Till oss kan du vända dig oavsett om du behöver hjälp med att rita ett hus, designa en möbel, ta fram konstruktionsritningar eller har andra arkitektuppdrag. Under hela processen stöttar vi dig och hjälper dig att förverkliga dina mål.

Vår drivkraft är att skapa sund arkitektur som genom sin utformning, material och inredningsarkitektur ger välmående människor och klimat. Tillsammans skapar vi spännande arkitektur som är hållbar även i framtiden.

Kontakta oss och berätta om ditt behov eller läs mer om våra tjänster nedan.

Arkitektur

Anlita en arkitekt för att höja den arkitektoniska kvaliteten och spara pengar genom att undanröja onödiga misstag. Låt oss hjälpa dig att skapa ett hus med hållbarhetsfokus, som bygger på långsiktighet och stimulerar välmående.

“Det är billigare att rita fel än att bygga fel!"

Konstruktionsritningar

Ta hjälp med att ta fram konstruktionsritningar som i detalj beskriver hur ett arbete ska konstrueras. I vissa fall kan bygglovsprocessen även kräva konstruktionsritningar. Vi har erfarenheten att ta fram ritningar där framtida arkitektur byggs på ett bättre sätt.

“Ett välplanerat projekt sparar tid och resurser för hela projektresultatet.”

Inredningskonsultation

Låt inredningen tala samma filosofi som dina värderingar. Vi hjälper dig att ta fram de material-, form- och färgkontraster som passar dina unika behov och förutsättningar.

“Inredning som kommunicerar.”

Möbeldesign

Ta fram en unik möbel som passar just dina förutsättningar. Vårt mål är alltid att skapa kreativa, hållbara och praktiska möbler som kan stå emot tidens tand. Vi arbetar med lokala krafter, hantverkare och samarbetspartner för bästa resultat.

"Arkitektur och möbler som samspelar”

Kvalitetsförsäkring

Med ett avtalsgrundande offertunderlag säkras hela projektets kvalitet. En prisvärd kvalitetsförsäkring som gör att du kan känna dig trygg och veta att ditt projekt blev så bra som det bara kunde bli.

“Skillnaden på 15 grader kan vara 15 år!”

Bok

En bok om arkitekturens klimatpåverkan och hur den kan bidra till att minska koldioxidnivåerna i atmosfären med hjälp av nordisk arkitekturkultur. Kanske världens genom tiderna mest hållbara arkitektur.

"Mot en arkitektur som minskar de globala klimatförändringarna”