Arkitekt i Storlien med fokus på hållbarhet

Kärnvirke Arkitektur är en arkitektbyrå med sitt huvudkontor i Östersund, med en bred verksamhet som sträcker sig till Storlien med omnejd. Vi älskar Storlien och flertalet av våra kollegor spenderar mycket tid i området. Det gör att våra arkitekter och konstruktörer förstår och kan de förutsättningar som du är i behov av när du ska bygga här. Med flertalet projekt i området kan vi navigera genom byggprocessen mot ett kvalitativt resultat! 

Vi tror på att arkitekturens framtid handlar om att vara resursåterhållsam och hållbar, det är precis vad vi strävar efter att åstadkomma i våra projekt. Vi kallar vår metodik ekologisk funktionalism, och den innebär att vi tar hänsyn till materialens egenskaper och prestationsförmåga för att skapa en arkitektur som både åldras vackert,  hållbart och värdigt. 

Att bygga i Storlien kräver en förståelse för områdets klimat och natur. Vi använder oss av material och tekniker som är anpassade för den här specifika miljön, vi designar hus som tål vind, snö och kyla. Samtidigt arbetar vi för att skapa hus som är energieffektiva och hållbara, med en minimal miljöpåverkan. Såklart handlar det inte bara om teknik och materialval. För oss är det viktigt att skapa byggnader som passar in i landskapet och som respekterar dess karaktär och historia. När vi skapar hus som är funktionella och vackra får de en lång livslängd!

Vi är specialiserade på att skapa sunda hus som främjar människors välmående och samtidigt tar hänsyn till klimatet. Detta innebär att vi fokuserar på att använda naturliga material och att designa hus som är långsiktiga och funktionella. Vi tror att våra val har betydelse på alla nivåer i planlösningen ner i konstruktionsdetaljerna. Det kan vara komplext hur det stora påverkar det lilla! Därför vi finns här för att hjälpa dig att ta rätt beslut i varje led.

 

Med vår kompetens och erfarenhet är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att skapa sunda och hållbara byggnader i Storlien. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga ditt nästa byggprojekt.