Tallegren

Kärnvirke - Möbelkollektion

TALLEGREN – Sidobord till soffan, sängen eller grönskan. Nu smyglanserar vi denna första del i vår begynnande möbelkollektion!

Kärnvirke Arkitektur och ekologisk funktionalism. I harmoniseringen av olikheter växer det dynamik och stimulans, grunden till ett rikt liv. I samråd med det lokala finner man hantverk och sunda material, grunden till hållbarhet. I god formgivning finner man vackert åldrande och starka relationer, nyckeln till minskad konsumtion.

En lätt möbel som är smidig att greppa och flytta runt. Brickan är löstagbar, så att man kan bära med sig koppar, tallrikar och glas. Det gör även att man kan leka med färgbyten av TALLEGREN. Beroende på placering och perspektiv tar den olika uttryck, tack vare asymmetrin. Varje möbel är en unik individ, handgjord, med täljsnitt i ändarna, linoljesåpad furu, valsade plåtdetaljer och infällt tjärfetsmort läder. TALLEGREN är för ögat, örat, näsan och handen. Allt för att producera en sån rik upplevelse som möjligt.

:: Formgiven i Jämtland :: Tillverkad i Jämtland :: Material från Jämtland

Försäljningen börjar i höst tillsammans med vår nya webbshop. Redan nu kan man förboka med en intresseanmälan till info@karnvirke.se. Inga förbindelser och utan kostnad.

Möbeln finns i tre färgkombinationer på brickan, grön, orange & mässing.

Formgivare: Tommy Vince, Arkitekt MSA, Minna Portinson, Arkitekt MSA & Christer Columbo Eliasson