Ritning av västra fasaden tillhörande en villa, producerad av Kärnvirke Arkitektur

Projekt Marbella-Jämten

Renovering

Marbella-Jämten: Bygglov inlämnat, beviljat och med startbesked.

Detta är inget litet hus! Ett befintligt hus på över 450 kvm ska renoveras upp och få ett helt annat uttryck. Exteriört välkomnas ett hantverksmässigt fasadbyte med handspikad lockpanel och vackert vitt. Fräscht och ståtligt i den Jämtländska miljön. Interiört väntar en total kontrast där kunden verkligen satt sin prägel med tydliga influenser från Marbella. En lyxig interiör som berikar arkitektur i Jämtland med en arkitektonisk upplevelse som man inte annars upplever här i närområdet.

Vi tycker att det är kul när man får till såna här kontraster! Det väcker tankar och reflektioner där man som åskådare har möjlighet att lära sig från andra kulturer. När det görs med en hög förståelse för detaljerna och en gedigen kvalitet, då blir det sällan fel att tänka annorlunda! Vårt stöd i detta projekt har kretsat kring konstruktionsrådgivning med avlastningsberäkningar och konsultation kring tolkningen av de rådande arkitektoniska förhållandena, såsom vid uppmätningsritningar och platsbesök med samtal.

Vi finns tillgängliga för att assistera projektledarna för att projektet ska nå ett så bra slutresultat som möjligt!

Projektansvarig Arkitekt: Tommy Vince, Arkitekt SAR/MSA

I samarbete med Archidom @archidomstudio & WSP Östersund.

Renderingar: @archidomstudio, konstruktionsritningar (bild 8): WSP, arkitektritningar: Kärnvirke Arkitektur @karnvirkearkitektur