Projekt Hemlyckan

Renovering

Hemlyckan – Projektet som är fyllt av kärlek, till huset, till familjen och närvaron i livet! Det här projektet kan säkert många känna igen sig i under det gångna året. Grundad i att hemma är bäst och en vilja att investera i det man har nära. Villan som får det där lyftet och blir ett paradis!

Projektet får en helrenovering med nytt tak, bort med gamla läckande takkupor! In med ett nytt härligt gemensamt kök, större vardagsrum, bättre hall med farstukvist för hela stora släkten med barnbarnen, en vinterträdgård, en vinkällare och familjens mest harmoniska hemma-SPA. Det är ingen dålig tillökning!

Projektet är materialistisk intressant. Här har samtal kretsat kring smarta, billiga konstruktionslösningar. Det blev plint på tillbyggnationerna och betongplatta i spa och våtrum. Väggarna är diffusionsöppna och i relaxdelen till spa:t kommer lerklining på plats, för en toppkvalitativ luftkvalitet. Det har talats om gammalt och nytt, hur det ska harmonisera och hur man förnyar, samt bevarar. Vi tror på att detta projekt hamnat väldigt rätt!

Projektansvarig arkitekt: Tommy Vince, Arkitekt MSA

Foton: okänd, ritningar och renderingar: Kärnvirke Arkitektur