Färgsättning Interiört

Del 1

Färgsättning interiört – 3 inlägg ska vi göra på detta ämne, för här ska ni få bra tips som är lätta att applicera. Valet av att färgsätta ett rum påverkar hur vi upplever rummen. Medveten applicering kan skapa magiska upplevelser när perspektiven och rumsförståelsen förvrängs. Med färgsättning kan man korrigera rum till de önskemål man eftersträvar.

Det finns oändligt med varianter på dessa som kommer att beröras här idag, men för att ge er något att ta med er i era projekt så kan vi börja här. Använder ni er av dessa strategier och möter upp den valda färgen med rätt möblering och rumsanvändning så kan ni få starkare upplevelser i rummen!

För att lyfta detta till en nivå där man gapar av beundran så gäller det att vara säker på det man gör. Man måste våga ta i utan att det blir översaltat! Vi finns här för att hjälpa dig förstärka din arkitektur!

Bild 1: Kärnvirke Arkitektur, bild 2: Archdaily, bild 3: In Praise of Shadows Arkitektur, bild 4: Archdaily, bild 5: okänd, bild 6: Kärnvirke Arkitektur, bild 7: okänd, bild 8: Archdaily.com, bild 9: Phenomena arquitetura