Din Arkitekt i Funäsdalen

Kärnvirke Arkitektur är en arkitektbyrå med sitt huvudkontor i Östersund, och  verkar i hela regionen, inklusive Funäsdalen med omnejd. Vi brinner för att skapa hållbara byggnader som tar hänsyn till både människors välbefinnande och klimatet. Att bygga i Funäsdalen är en möjlighet att skapa något unikt, något som står i samklang med naturen och som speglar platsens själ. Det är en utmaning som vi tar på stort allvar och som vi är stolta över att få vara en del av. Du som har en dröm om att skapa ett hem i den här vackra miljön, tveka inte att kontakta oss på Kärnvirke Arkitektur. Vi är redo att hjälpa dig att förverkliga din vision.

Vi förstår Funäsdalens förutsättningar och behov när det kommer till arkitektur och konstruktion. Grunden kommer från vårt intresse i fjällmiljön med skidor, jakt och friluftsliv. Med vår erfarenhet från flera projekt i området kan vi navigera genom byggprocessen mot ett kvalitativt resultat. 

Vi kallar vår metodik ekologisk funktionalism, vilket betyder att vi tar hänsyn till materialens egenskaper och prestanda för att skapa byggnader som åldras vackert och är hållbara över tid. Vi fokuserar på att använda naturliga material och att designa hus som är långsiktiga och funktionella. Vi är övertygade om att våra val av material och design har betydelse på alla nivåer i planlösningen och konstruktionsdetaljerna. Vi är här för att hjälpa dig att ta rätt beslut i varje led och skapa en byggnad som passar dina behov och önskemål.

När du planerar att bygga i Funäsdalen, tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga ditt nästa byggprojekt. Vi är specialiserade på att skapa sunda och hållbara byggnader och vi är redo att hjälpa dig med din vision.